Hvem er Nordsjællands Rollespillere?

Nordsjællands Rollespillere er en forening som fokusere på rollespil som samlings punkt. Vi afholder aktive rollespil og crafting arrangementer for vores medlemmer i nordsjællands området. Vi beskæftiger os med flere typer af rollespil såsom live rollespil og scenarie rollespil. Vi laver samtidigt aktiviteter hvor man lærer at lave udstyr, improvisere og hjælpe hinanden på en social og sjov måde.

Hvor holder vi til?

Vi holder til på Freftoftevej 7 i Kokkedal, det her vi afholder de fleste af vores arrangementer. Begivenhedsvis afholder vi også arrangementer andre steder, dette fremgår af vores kalender.

Foreningen består af medlemmer som selv har interesse i rollespil. Det er således en meget dedikeret gruppe hvor samarbejde sættes i fokus. Både omkring det at lave udstyr, men også omkring det at danne spil og have det sjovt i rollespilsmæssige sammenhænge.

Hvad laver vi?

Nordsjællands Rollespillere mødes til forskellige former for arrangementer hvor der laves forskellige sjove aktiviteter. Ofte er aktiviteterne en eller flere fra følgende liste;

  • Scenarie rollespil, her er der blevet planlagt et scenarie med en fast ramme og flere plot grene. Hertil bliver spillerne tildelt roller med specielle roller i plottet. Det er så op til spilleren at spille rollen. Eksempler på dette er eksempelvis et middagsselskab.
  • Live rollespil, her laver spillerne selv en rolle og bliver udstyret med skum våben og udstyr, her kan der være et hoved plot men meget af spillet består i spillernes interaktion med hinanden. I spillet hører nogle regler omkring liv samt en måde at skade ens medspillere i spillet.
  • Crafting, her bliver der tilbudt et arbejdsværksted hvorefter man kan medbringe et projekt man arbejder på eller begynde et helt nyt. Der vil være mulighed for at tale med andre og få deres hjælp og vejledning.

For at læse mere om vores arrangementer så klik på siden kalender under arrangementer i sidehovedet.