Vores arrangementer

Vi holder mange forskellige arrangementer ift. både medlemmers lyst, men også årstiderne og andre foreningers arrangementer. Nogle af de arrangementer vi tilbyder står nedenstående med en kort beskrivelse.

  • Scenarie rollespil, ofte større grupper. Dette omhandler et centralt plot hvor rollerne bliver uddelt.
  • Live rollespil, ofte større grupper. Dette finder sted med en ramme og vejledende plots, men man styrer selv hvilket man er med til og hvem man er.
  • Crafting, til dem som har mod på det. Her tilbydes et værksted hvor man så kan lave sine individuelle projekter, i en god socail ramme. Her er mulighed for at få hjælp fra andre.
  • Spil møder, her deltager de fleste medlemmer, da det er her man skal sige til hvis man gerne vil have en anden rolle. Her planlægges spillet, plots og meget andet. Dette kan være eksklusivt til senior.
  • Projekt dage, antallet afhænger meget af folks lyst. Her er der blevet planlagt et projekt såsom at lave en genstand, et hus eller noget helt tredje, hvor dem som har lyst mødes og hygger sig med at lave det ønskede.
  • Officielle arrangementer, her opfordres det til at man møder op, dette kan være alt fra at lave et rollespil på en skole eller et sted til at lave et kursus for begyndere.
Bemærk at nordsjællands rollepillere primært arbejder med rollespil arrangementer for børn og unge i nordsjællands området. Vi holder til på enten Humlebæk lilleskole eller fritidsklubben Basen når vi crafter. Vores ugentlige live rollespil afholdes ude på Fredtoften.

Kalender over arrangementer